Traditionelt dansk familielivDa jeg var barn - i 50'erne - tog forældre deres børn med ud i skoven eller ud til stranden, når det var sommer og solen skinnede. De medbragte kurve med mad, et par øl og sodavand til børnene - plus kaffe og måske kage.
Og når de var færdige med kaffen, legede både voksne og børn - spillede bold, gemmeleg osv.

I dag skal de fleste danske forældre helst flyve 3-4 timer sydpå, før de kan lege med deres børn - eller børnene selv kan lege i et vandland (ikke at forveksle med havet).

Men det betyder ikke, at de danske strande.
I stedet er de nu befolket af masser af muslimer, mest arabere. De har bare ikke madkurve med. I stedet har de en grill med samt kød og grønsager, kaffe + the og dejlige arabiske kager. Øl har de selvfølgelig ikke med, men ligesom i min barndom leger muslimerne i dag med deres børn. Og det er mange, for det er store familier med masser af fætre af kusiner.

Og når de voksne bliver trætte, så leger børnene nede ved stranden. Der er som regel børn fra 2 år og på til 10-12 år og de store passer på de mindre søskende.

TRADITIONELT DANSK FAMILIELIV.

Om sommeren kommer Zenta og jeg næsten hver dag på stranden ved Aakrogen i Egaa, hvor der masser af vores muslimske medborgere, så Zenta har mange at lege med. Og hun er også venner med mange af dem på Facebook.

Og imens de leger, går jeg rundt og snakker med forældren, får en kop kaffe og nogle kager, og nogle gange kød og salat - de er gode til at lave mad!

De sidste par år har jeg taget en række billeder derude og det gør jeg stadig, sådan at jeg jævnligt skifter nogle billeder ud med andre - og forhåbentlig bedre - billeder.

Håber du kan lide dem.

Klik her for at fortsætte